martes, 8 de diciembre de 2009

Els 4 Conceptes.


Llibertat: Dret de fer alló que vols pero seguint unes normes fixes,la llibertat de uno acaba cuant comença la del altre,sense interferir en els drets dels altres.
Com la foto que hem posat nosaltres que es un cas de llibertat,vejem un animal en aquest cas un gat que esta en llibertat pero sense interferir en
la vida normal dels humans ni la els humans en la d'ell.




Amistat:Es un sentiment que sol unir a una o varies persones que compartixen algunes maneres de pensar,de fer les coses,gustos..en la nostra opinió l'amistat es un dels valors mes importants,saber que pots compartir tot alló que penses amb algú sabent que va a donarte la teua opinió ens fa sentirnos molt bé. Es un d'eixos valors que val la pena conservar per sempre i no pedre per cualsevol tonteria.





Plaer: Acció de sentirse be fent alló que t'agrada o que creus que es bo per a tu.
Pero el plaer no es sols material,per exemple disfrutar de un bon menjar o de un paisatge bonic ens pot produir plaer,com per exemple la foto que hem posat nosaltres,es un paisatge que es bonic de vore i on pots pasar una bona estona en els teus amics o amb la familia..es per aixo que el plaer no es sols material,perque per exemple no es mes feliç el que mes diners te i mes coses pot comprar,que un pobre el cual pot ser feliç soles tingent el plaer de vore els seus fills crèixer.



Igualtat: Tots tenim els mateixos drets i les mateixes obligacions,llevant de que siguem de raçes o cultures diferents. Totes les persones tenen dret a viure i ser feliç. En la imatge que hem elegit nosaltres expresem com dos diferents mans es poden juntar i ajudarse encara que estiguen les dos enfrontades per cualsevol problema.




No hay comentarios:

Publicar un comentario